Objednejte si sudové víno s rozvozem zdarma (Kutná Hora, Nymburk, Kolín, Poděbrady) Skrýt

Bazalka sušená mrazem

Bazalka sušená mrazem

27 

balení sáček
hmotnost 4g

Bazalka se používá na těstoviny, pizzu nebo saláty, a to převážně za studena nebo se přidává až na konci tepelné přípravy. Působením tepla ztrácí své bohaté aroma.

Zpracování: Lyofilizace, neboli sušení mrazem, je nejšetrnější proces konzervace, při kterém se sušené bylinky ihned po sklizni hluboce zmrazí a poté se uzavřou do vakuové komory. Ve vakuu se krystalky ledu vypaří a surovina ztratí 95% své hmotnosti. Tímto způsobem se z bazalka zbaví pouze vody a všechny vonné látky zůstanou zachovány. To nelze docílit sebešetrnějším sušením teplým vzduchem.

Přehled ochrany osobních údajů

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.

Údaje, které získáme neprodáváme 3.stranám. Slouží čistě pro naši potřebu.